>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Csak annak küldöm, aki megérdemli !A legerősebb kívánság !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Amikor a Jóisten kinyitott egy ablakot, meglátott engem és megkérdezett: Gyermekem, mi a legnagyobb kívánságod a mai napra?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Én azt válaszoltam:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Uram, arra kérlek, vigyázz arra, aki olvassa ezt az üzenetet, és a családjára és barátaira is, mert megérdemlik, és nagyon szeretem őket.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Isten szeretete olyan, mint az óceán: a kezdetét láthatod, de a végét nem. Ez a levél aznap fejti ki hatását, amikor megkapod. Egyeseknek badarságnak tűnhet, de az, aki nekem küldte, lassan átérezte az üzenetét. Nézzük meg közösen, hogy működik-e.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ANGYALOK IGENIS LÉTEZNEK, de, mivel nem mindig van szárnyuk, nem ismerjük fel őket. Ezeket a szárny nélküli angyalokat BARÁTOKNAK nevezzük, AMILYEN TE IS VAGY SZÁMOMRA.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Küldd tovább ezt az üzenetet igaz barátaidnak, és ma este 11:11-kor egy jó dolog fog történni Veled, valami, amit már rég hallani szeretnél. Ez nem vicc, valaki felkeres, vagy felhív, és olyasmit mond el Neked, amit már nagyon vársz.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kérlek, ne szakítsd meg ezt a láncot, küldd tovább legalább 7 embernek....


Oszd meg Facebookon
>> Küldés

Legtöbbet beküldők

1. lumofe (1186)
2. Zsófi (1136)
3. ZebraZ (668)
4. Maci (509)
5. Linda (261)
6. Frank O'Yanco (248)
7. JoeBocsi (241)
8. pityuka (120)
9. BeN (84)
10. hellyboy (75)

Küldj te is egysorost!


Név: E-mail cím*:

Beküldendő szöveg:Küldés  
Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.
* az e-mail cím csak a toplistában szükséges
azonosításhoz szükséges.

Partnereink